En fräsch och näringsrik rätt med en saftig, stekt ekologisk laxfilé serverad med en färgglad rödbets- och quinoasallad. Perfekt mat för en balanserad och ekologisk middag.
Ingredienser
Steg för steg-guide
Förberedelse av Quinoa:
Förberedelse av Rödbetor:
Tillaga Laxen:
Tillaga Salladen:
Servera:
Smaklig måltid!
Passa på att köpa dina ingredienser här:
Mathem - 200kr nykundsrabatt vid köp över 800 kr. Uppge koden "MHNY200" i kassan.
Hemköp - 200kr nykundsrabatt vid köp över 1000kr Uppge koden "NY200" i kassan.
Epost: info@ekologiskmat.se
© Ekologiskmat.se 2024. Upphovsrätt. Alla rättigheter förbehållna.
Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna
Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.