Ekologisk quinoasallad med grillade grönsaker

En fräsch och näringsrik quinoasallad fylld med grillade ekologiska grönsaker. Perfekt som en lätt lunch eller som tillbehör till en huvudrätt.

Ekologisk quinoasallad med grillade grönsaker

Ingredienser

  • 200 g ekologisk quinoa
  • 1 ekologisk zucchini, skivad
  • 1 ekologisk röd paprika, skivad
  • 1 ekologisk gul paprika, skivad
  • 200 g ekologiska körsbärstomater, halverade
  • 1 ekologisk rödlök, skivad
  • 2 msk ekologisk olivolja
  • 1 msk ekologisk balsamvinäger
  • Salt och peppar efter smak
  • Färsk basilika till garnering

Steg för steg-guide

 

  • Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen. Låt svalna.
  • Värm en grillpanna och grilla zucchinin, paprikorna och rödlöken tills de är mjuka och har fått fina grillränder.
  • Blanda den kokta quinoan med de grillade grönsakerna och körsbärstomaterna i en stor skål.
  • Häll över olivolja och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar.
  • Garnera med färsk basilika innan servering.

 

Smaklig ekologisk måltid!

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna

Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.