Rödbetssallad med Getost

En färgglad och smakrik sallad med ekologiska rödbetor, krämig getost och valnötter. Perfekt som förrätt eller lätt lunch.

Rödbetssallad med Getost

 

Ingredienser

  • 4 ekologiska rödbetor, kokta och skivade
  • 100 g ekologisk getost, smulad
  • 50 g ekologiska valnötter
  • 1 msk ekologisk honung
  • 2 msk ekologisk olivolja
  • 1 msk ekologisk balsamvinäger
  • Salt och peppar efter smak
  • Färsk ruccola till servering

Steg för steg-guide

 

  • Lägg de skivade rödbetorna på en tallrik.
  • Strö över getosten och valnötterna.
  • Ringla över honung, olivolja och balsamvinäger.
  • Krydda med salt och peppar.
  • Servera med färsk ruccola.

 

Smaklig ekologisk måltid!

Vi behöver ditt samtycke för att kunna hämta översättningarna

Vi använder en tredjepartstjänst för att översätta innehållet på webbplatsen, vilken kan samla in uppgifter om dina aktiviteter. Läs informationen i integritetspolicyn och godkänn tjänsten för att hämta översättningarna.